100 jaar terug in de tijd

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Een unieke ervaring

Stichting Niet te Kraken heeft één van haar leden precies 100 jaar teruggestuurd in de tijd en hem de opdracht gegeven Go-Ahead op de voet te volgen en verslag te doen van het reilen en zeilen van de club en alles daar omheen. Op de dag van aankomst is Go-Ahead Oostelijk kampioen geworden en staat de kampioenscompetitie op het punt van beginnen. Daarin neemt Go-Ahead het op tegen de andere districtskampioenen Ajax, AFC, Be Quick en NAC.

Onze verslaggever in 1919 zal aanwezig zijn bij elke uit- en thuiswedstrijd en daarvan 'real-time' (met precies 100 jaar vertraging) verslag doen via twitter. In de dagen tussen de wedstrijden zal hij de volgers op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom de club.

Op dit moment staat Go-Ahead tweede en staat de wedstrijd tegen koploper Ajax op het programma welke op 18 mei a.s. gespeeld gaat worden. Een wedstrijd waar heel Nederland naar uitkijkt. Volg ons twitteraccount om de wedstrijd, en alles daar omheen real-time te volgen. Wij houden u dagelijks op de hoogte.

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>