Dick SchneiderSt. Niet te Kraken

Go-Ahead loopt als een rode draad door mijn leven: geboren op de Hof van Colmschate en opgegroeid aan de Vetkampstraat, waar ik op de ‘breeje stoepe’ voor het stadion het voetballen geleerd heb.

Alles wat ik in mijn leven bereikt heb, is te danken aan die ronde knikker en die rolde voor mij tot en met mijn 21e jaar in de Adelaarshorst! Voor mij pure nostalgie die niet uit mijn leven te bannen is. Rood- geel bloed zal altijd door mijn aderen stromen.

Talrijke mooie herinneringen koester ik aan de club, die mij zoveel terug heeft gegeven. Zonder geschiedenis, dus zonder verleden, geen toekomst.

Ik vind het dan ook een must dat er een museum komt en ondersteun van ganser harte het initiatief van de oprichters van de stichting Niet te Kraken.

Hierbij roep ik een ieder, die maar een steentje bij kan dragen aan dit museum, op om dat dan ook te doen! (klik hier om de stichting te steunen)

Deventer is Go-Ahead en Go-Ahead is Deventer, één van de tien voetbalbolwerken die ons land rijk is. Dit mag nooit verloren gaan en daarom moet dit museum een succes worden en een must have seen in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal.

Ik heb altijd beweerd dat er in Deventer wel 30.000 mensen in een rood- gele pyjama slapen en landelijk zijn er honderden duizenden voetbalsupporters die onze club een warm hart toedragen. Daarom moet dit museum er beslist komen!

Ik wens de initiatiefnemers van de stichting Niet te Kraken alle succes en ik zie u allemaal bij de opening van het museum.

Dick Schneider