Bokaal gered uit de afvalcontainer

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Stichting Niet te Kraken komt nog eens ergens. Vanmiddag namen wij, na een tip, een duik in een afvalcontainer in de Adelaarshorst en konden nog net een gewonnen beker uit 1982 redden voordat deze vernietigd zou gaan worden.

Het betreft een wisselbokaal van het Be-Quick Lichttoernooi. Go Ahead Eagles 2 won deze 3x op rij en mocht hierdoor de beker houden. Destijds speelden o.a. Michel Boerebach, Rene Eijkelkamp, Raimond van der Gouw, Hans Witteveen en Roy Tular in dit team.
Een mooie aanvulling op onze collectie.

Helaas voor ons en voor iedereen die de historie van Go-Ahead (Eagles) een warm hart toedraagt zijn er ook vele bekers verloren gegaan.

IMG_0330_2

Beker met historische waarde veilig gesteld

Author:
Stichting Niet te Kraken

2 Reacties

 1. De schaal is van ons
  27 december 2014 at 09:16

  Sneu zeg dat er enkele Peppie en Kokkie bekers verloren zijn gegaan.
  Als je nog echte en recente prijzen wil toevoegen aan jullie collectie dan steel je ze gewoon weer van PEC Zwolle. De kans dat jullie prijzen is natuurlijk nihil.

 2. H.E.L.D.
  30 december 2014 at 09:47

  Demy de Zeeuw is vanaf heden een held van PEC Zwolle. Hij noemt alle clubs op in zijn reactie behalve een clubje. Hahaha HELD !!!

Geef een antwoord

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>