Droomtransfer voor Mawouna Amevor

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Via de Adelaars en de Spreeuwen naar de Eksters.

Mawouna Amevor heeft zijn gewenste droomtransfer naar de Engelse competitie afgerond en tekende vandaag een twee jarig contract bij de oudste professionele voetbalclub van de wereld, Notts County (bijnaam: 'The Magpies').  Notts wordt getraind door de Nederlander Ricardo Moniz en speelt haar thuiswedstrijden in het schitterende Meadow Lane in Nothingham met een capaciteit van 20.000 bezoekers. Notts degradeerde afgelopen seizoen naar de League Two en heeft de ambitie en de doelstelling om aankomend seizoen direct weer terug te keren.

Diverse clubs uit Engeland toonden serieuze interesse in Mawouna, waaronder het onlangs naar de League One gepromoveerde Burton Albion van trainer Jimmy Floyd Hasselbaink. Notts toonde zich echter het meest slagvaardig.

Wij zijn blij voor Mawouna en zullen zijn weergaloze acties in het roodgeel niet snel vergeten. Zoals zijn rush (over de breedte van het veld) tegen Feyenoord, zijn technisch perfect uitgevoerde kopbal tegen Vitesse, zijn emotionele debuut voor zijn tweede vaderland Togo, maar ook zijn urenlange warming-up's tijdens vele wedstrijden. Door verschillende factoren (concurrentie, trainerswisselingen, blessures) hebben wij helaas nooit de ware kwaliteiten van Mawouna mogen aanschouwen.

Met zijn lengte, atletisch vermogen, fysieke kracht en prachtige techniek zijn wij er van overtuigd dat hij helemaal tot zijn recht komt in de Engelse competitie.

Het is jammer dat hij Go Ahead Eagles verlaat, maar een groeibriljant moet kunnen groeien en dat gaat hij hopelijk de komende seizoenen doen. Mawouna, gefeliciteerd met deze droomtransfer. Het is je van harte gegund. Wij blijven je volgen.

 

county43a104-657128_478x359

amevor-NTK

Mawouna is Niet te Kraken

 

 

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een antwoord

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>