Geen vervolg rubriek Niet te Kraken in de Stentor

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Dinsdag 19 mei verschijnt de 20e editie van de tweewekelijkse rubriek Niet te Kraken in de Stentor (Deventer Dagblad). Vorige week is ons medegedeeld dat dit tevens de laatste editie zal zijn.

Vanwege een gewijzigde layout en een nieuw beleid binnen de Stentor heeft men besloten dat er afscheid wordt genomen van diverse huidige rubrieken en columns, waaronder die van ons. Dit ondanks de vele, uitsluitend positieve, reacties die wij op onze rubriek hebben mogen ontvangen.

Wij zijn echter nog lang niet uitverteld over de historie van Go Ahead (Eagles) en gaan dan ook onvermoeibaar door met het beschrijven van historische gebeurtenissen en anekdotes. Deze zullen, zoals gebruikelijk, via onze website te lezen blijven.

Wij bedanken de Stentor, editie Deventer, voor het podium dat ons het afgelopen jaar gegeven is.

Indien er interesse is om onze rubriek voort te zetten via andere dag- of weekbladen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een antwoord

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>