Museum krijgt definitief plek in stadion

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Vandaag, 10 oktober 2014, stond het zwart op wit vermeld in de krant. Het vertrouwen en de toezeggingen waren er al enige tijd, maar als je dan op een vrijdagochtend de krant openslaat en je ziet het gedrukt staan, dan is dat toch een mooi moment voor onze stichting.

De Stentor, 10 oktober 2014

Achter de schermen wordt er al enige tijd druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het realiseren van een Go-Ahead / Go Ahead Eagles museum, door de betrokken vrijwilligers van onze stichting. Unieke voorwerpen, relikwieën, anekdotes en zelfs complete collecties en archieven zijn ons reeds aangeboden en staan achter slot en grendel te wachten om tentoongesteld te worden.

Op korte termijn gaan wij met de leden van de stuurgroep en het projectteam m.b.t. (ver)nieuwbouw stadion in gesprek om hopelijk snel een concrete invulling te geven aan de museumplannen om zodoende een Go-Ahead en Go Ahead Eagles-waardig museum te realiseren op de enige plek waar het museum thuis hoort. Op het heilige grond aan de Vetkampstraat. De plek waar bijna de gehele historie van de club geschreven werd.

Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via onze site en via social media.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat stichting Niet te Kraken volledig afhankelijk is van vrijwillige giften van donateurs en sponsoren. Staat u achter onze plannen en wilt u dit laten blijken, wordt dan donateur voor slechts € 10. U ontvangt dan van ons een exclusief ‘Niet te Kraken-speld’. Voor bedrijven hebben wij diverse sponsorpakketten. Klik hier voor de mogelijkheden.

Een club met een unieke en rijke historie als Go-Ahead (Eagles) verdient een museum!

018d14b4f18edd07a2492581fdfedafbf7a1012363

Ook de voorzitter van GAE steunt de komst van een museum in de Adelaarhorst

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>