Niet te Kraken on tour

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Niet Kraken komt naar u toe.

Op verzoek verzorgt Stichting Niet te Kraken sinds kort ook presentaties op locatie over de roemrijke historie van Go-Ahead.

Middels een presentatie van ongeveer een half uur nemen wij u in chronologische volgorde mee door de geschiedenis van Go-Ahead (Eagles), in beeld en geluid. Daarna is er ruimte voor interactie met het publiek en stellen wij de aanwezigen in staat om vragen te stellen of zelf anekdotes te vertellen. Na afloop is er de mogelijkheid om ons boek of t-shirt te kopen of om donateur te worden. 

Zo waren wij onlangs te gast bij een Deventer bedrijf tijdens een personeelsfeest en bij een Deventer woon- zorgcentrum alwaar onze presentatie over de historie van Go-Ahead een feest der herkenning bleek te zijn voor een groot aantal aanwezigen. Verhalen werden spontaan verteld, plakboeken kwamen te voorschijn, sjaals werden omgehangen en oude liederen werden gezongen. Bij een van de aanwezigen, een voormalig bewoner van de Vetkampstraat, wakkerde het roodgele virus dusdanig aan dat hij spontaan besloot om de eerstkomende wedstrijd, voor het eerst sinds jaren, weer naar het stadion te gaan.

Bent u ook geïnteresseerd in een presentatie? Neem dan contact met ons op zodat wij hier, in overleg met u, op een passende manier invulling aan kunnen geven. 

IMG_6621

impressie

 

 

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een antwoord

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>