Nieuwe supportershome en Niet te Kraken profiteren van Salland Clubactie

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

De afgelopen weken hebben we je verteld over de Salland Clubactie waar wij aan meedoen. In totaal doen daar 67 clubs aan mee, die flinke bedragen weten te scoren voor in de clubkas. Supporters profiteren van een mooie korting op de zorgpremie.

Al meer dan 4.500 mensen gingen jou voor!
Profiteer ook van de aantrekkelijke korting op je zorgpremie. Wacht niet te lang met vergelijken en overstappen. Dat kan namelijk nog tot en met 31 december 2014. Ga snel naar www.salland.nl/gae en meld je daar aan. Salland Zorgverzekeringen zorgt er dan automatisch voor dat de huidige zorgverzekering wordt opgezegd!

Scherpe premie en ruime zorgkeuze
Dat is waar Salland Zorgverzekeringen voor staat. De 7% korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende en tandverzekeringen levert in veel gevallen ook nog eens een mooie besparing op. En de korting geldt niet alleen voor jou als supporter van Go Ahead Eagles maar ook voor alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres.

Steun Stichting Niet Te Kraken

Net als vorig jaar schenken we een deel van het totaalbedrag aan Stichting Niet te Kraken, die de rijke historie van Go Ahead (Eagles) in beeld brengt en begin volgend seizoen een fysiek museum hoopt te kunnen openen in het vernieuwde stadion. Vorig jaar kon de Stichting Niet Te Kraken met die bijdrage onder andere een eigen website lanceren. Het resterende bedrag investeren we in de inrichting van het nieuwe supportershome!

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>