Oproep

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Oproep: Gezocht, tijdelijke opslag en/of expositieruimte in Deventer.

Wij beschikken momenteel over veel museumwaardig materiaal. Dit is natuurlijk fantastisch, maar zolang wij geen expositieruimte hebben, hebben wij ruimte nodig waar wij onze spullen kunnen onderbrengen. Daarnaast vinden wij het zonde dat wij, zeker nu de Celtic expositie in de Waag is afgelopen, niet onze pronkstukken kunnen laten zien aan het publiek.

Wel zijn wij erg blij met de mogelijkheden die de supportersverenging ons geboden heeft door een grote vitrine beschikbaar te stellen in het supportershome. Maar er is meer om te laten zien.

Neem alleen al het schitterende luciferstadion. Het zou toch doodzonde zijn als deze weer voor tientallen jaren in dozen zou worden opgeborgen. Vandaar onderstaande tweeledige oproep:

  1. Wie kan ons helpen aan tijdelijk en gratis opslagruimte om een deel van onze collectie op te slaan?
  2. Wie heeft tijdelijk een etalage beschikbaar (bijvoorbeeld van een leegstaand winkelpand in het centrum) waar wij enkele topstukken kunnen laten zien aan het Deventer publiek?

Reacties kunnen naar [email protected]

IMG_4351

IMG_4343

CSUnKPUUcAA9LJj


Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>