Overzicht. Meest gelezen blogs van 2013.

Categorieën:Blogs
St. Niet te Kraken

December is maand van de terugblikken en overzichten. Wij doen daar ook graag aan mee. Speciaal voor u hebben wij de 5 meest gelezen blogs van 2013 op een rijtje gezet.

  • 5: het bizarre verhaal van Jan Stenvert. De rechtsbuiten van Go Ahead in de jaren ’20 en ’30 die vlak voor het betaalde voetbal ook nog voorzitter was van onze club. Stenvert werd gearresteerd tijdens een uitwedstrijd tegen het Zwolse ZAC in 1927. 
  • 4: Een groeibriljant moet kunnen groeien. Een steun in de rug voor ons paradepaardje, Amevor. Gezien het aantal reacties op deze blog zijn wij gelukkig niet de enige die veel toekomst zien in Amevor. Nu Foeke nog…
  • 3: Het mysterie van de stadionklok. Het leest als een verzonnen spannend verhaal, maar het is echt waar. Als de IJsseltribune een keer gesloopt wordt staan wij vooraan om te kijken wat er onder ligt.
  • 2: De mooiste krantenkop ooit. In 1966 zorgde Go Ahead voor de mooiste krantenkop in voetbalhistorie. “Fluitist Vlug vlucht fluks voor vlugge voetbalvlegels”.
  • 1: Een brief aan de Go Ahead spelers. Gepost op 11 april 2013. Inderdaad, ruim voordat de nacompetitie behaald werd en voordat er ook maar enige sprake was van een mogelijke promotie. Heeft deze open brief de spelers doen begrijpen waarvoor ze op het veld staan? Wij hebben geen enkel bewijs, maar wij hebben wij nog steeds de ijdele hoop dat deze brief in de kleedkamer gehangen heeft en dat daarna de koers naar de eredivisie met succes is ingezet 😉

Tot slot danken wij alle lezers voor de veelal positieve reacties. Ook in 2014 gaan wij gewoon vrolijk verder met het achterhalen van historische gebeurtenissen en anekdotes. De rijke historie van Go Ahead is een onuitputtelijke bron. Daarnaast liggen er enkele andere initiatieven op de plank waarvan wij hopen dat wij deze begin 2014 met u kunnen delen.

Alvast prettige feestdagen!

@niettekraken

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een antwoord

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>