Presentatie Tenue

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Zaterdag 28 juni werd in de businesslounge van Go Ahead Eagles het nieuwe wedstrijdtenue voor komend seizoen gepresenteerd. Stichting Niet te Kraken vervulde hierin een bescheiden rol. Daarnaast grepen wij deze dag aan om ons als stichting te promoten en onze website officieel te lanceren.

Ten eerste zijn wij in vroeg stadium al betrokken geweest bij het ontwerp van het nieuwe tenue, welke gebaseerd is op het tenue uit de jaren ’30. De jaren waarin Go-Ahead haar grootste successen behaalde. (Zwarte sokken met roodgele bies, witte broek en een roodgeel shirt met gele baan in het midden). Voor de presentatie is ons gevraagd familieleden van oud-spelers uit die tijd te achterhalen. En tot slot kregen wij de gelegenheid om ons als stichting te promoten tijdens de huldiging, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt in de vorm van het vertellen van enkele mooie anekdotes over de jaren ’30 die ook terug te lezen zijn op onze website. Dit alles, gecombineerd met een prachtig artikel in de Stentor dezelfde dag, maakte het voor ons een memorabele en gedenkwaardige dag.

Wij hopen dat met de terugkeer van het oorspronkelijk tenue ook de successen van deze tijd weer zullen terugkeren.

Hieronder enkele foto’s, gemaakt en beschikbaar gesteld door Henny Meijerink.

Nazaten van oud Go-Ahead spelers uit de jaren ’20 en ’30 worden de lijst getoond van voormalig internationals

presentatieGAE2

Het nieuwe uit- en thuisshirt te midden van nazaten van Jan en Theo de Kreek en Gradus van Putten.

presentatieGAE3

Herman Starink, voorzitter van stichting Niet te Kraken, vertelt enkele anekdotes ‘uit de oude doos’.

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>