Stichting ‘Niet te Kraken’ opent digitaal museum

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Vanaf heden is het digitaal museum van stichting Niet te Kraken geopend. Hierdoor is het mogelijk om via de website museum.niettekraken.nl een kijkje te nemen in een indrukwekkende verzameling historische voorwerpen en afbeeldingen uit de historie van DVV Go-Ahead en Go Ahead Eagles.

Op dit moment is een beperkt gedeelte van de collectie gedigitaliseerd en beschikbaar gesteld. Achter de schermen wordt door een groep enthousiaste vrijwilligers hard gewerkt om de volledige collectie online te krijgen. De online-collectie groeit hierdoor dagelijks gestaag en daarom raden wij u aan om regelmatig terug te keren naar de website.

Wat treft u aan?

Het is echter nu al zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. Zo treft u onder andere een complete verzameling elftalfoto’s aan van Go-Ahead vanaf de oprichting tot aan de Tweede Wereldoorlog, unieke foto’s uit de privécollectie van de familie Halle, een grote verzameling vaantjes en sjaals, unieke prijzen, originele wedstrijdshirts vanaf begin jaren ’70 tot heden en wedstrijdkaartjes door de jaren heen waaronder unieke toegangskaartjes uit de jaren ’30 van het Nederlands Elftal waar Go-Ahead-spelers aan meededen. Kortom; zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Donateurs

Donateurs van stichting Niet te Kraken hebben een aantal extra mogelijkheden in het digitaal museum. Zij zijn in staat meerdere afbeeldingen per object te bekijken en kunnen sommige afbeeldingen vergroot weergeven. Donateur worden kan al vanaf een tientje per jaar. Naast deze extra mogelijkheden steunt u als donateur de stichting en ontvangt u een fraai donateursspeldje.

dm3

Stichting Niet te Kraken verzamelt, archiveert en toont de rijke historie van Go-Ahead en Go Ahead Eagles. Meer informatie over stichting Niet te Kraken treft u aan op onze website. Beschikt u zelf over museumwaardig Go-Ahead (Eagles) materiaal , dat u wilt tonen via het digitale museum, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@niettekraken. Voor overige vragen en opmerkingen over het digitale museum kunt u ook terecht bij ditzelfde emailadres. 


Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>