Uniek museumwaardig shirt

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Nieuw in onze collectie. Een prachtig Niet te Kraken-shirt. Een museumwaardig shirt, al zeggen wij het zelf.

Een shirt met een verhaal en (nog belangrijker) een shirt met een schitterend doel. Op het shirt staat het allereerste Go-Ahead-elftal afgebeeld met daarop alle oprichters van de club en de eerste leden. De foto is door stichting Niet te Kraken geretoucheerd en ingekleurd waardoor het een uniek en zeer realistisch beeld geeft van de spelers van het eerste uur. De grondleggers van onze club. De oorsprong van meer dan 115 jaar voetbalgeschiedenis.

Naast dat het een uniek shirt is dat een ‘must-have’ is voor elke die-hard Go Ahead Eagles-supporter, gaat de opbrengst van het shirt ook nog naar een goed doel. De opbrengst wordt namelijk volledig besteed aan het inrichten van het nieuw te openen en gratis toegankelijke museum aan de Vetkampstraat (achter de fanshop). De ruimte is beschikbaar, de inrichtingstekeningen zijn definitief en de door ons verzamelde museumwaardige attributen en relikwieën staan te popelen om getoond te worden. Dus elke cent die u betaalt voor het shirt wordt goed besteed. U draagt daarmee een steentje bij aan het realiseren van het prachtige clubmuseum. Het museum dat een club met zo’n rijke historie verdient.

Het shirt is vanaf zaterdag te koop via onze webshop en in de fanstore van Go Ahead Eagles aan de Vetkampstraat.

gr_fotografie-9

shitmvh

gr_fotografie-1

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>