Wie zijn wij?Prodes internet partner

Wie zijn wij?

niettekraken-22

In 2013 hebben vijf betrokken supporters het initiatief genomen om samen te kijken naar de mogelijkheden om recht te kunnen gaan doen aan de roemruchte geschiedenis van voetbalclub Go Ahead Eagles en haar rechtmatige voorganger Go-Ahead.

De vijf constateerden dat er op het gebied van geschiedschrijving en archivering rond de club, hoewel er in het verleden wel enkele initiatieven op dit gebied waren geweest, nooit structureel iets van de grond was gekomen. Een goede geschiedschrijving en archivering is echter voor elke club van groot belang. Veel andere voetbalclubs hebben dat onderkend en zijn ons voorgegaan door het inrichten van musea en het opzetten en beheren van 'historische' websites. 

Hoog tijd dus om daar eens verandering in te brengen en onze achterstand in te gaan lopen. Go-Ahead (Eagles) kent immers een lange en zeer boeiende geschiedenis die het verdient om onder de aandacht te worden gebracht van een breder publiek. Niet alleen de eigen supporters in en rond Deventer maar voetballiefhebbers uit het hele land zouden kennis moeten kunnen nemen van die rijke historie. 

Hieronder de jaarrapporten van stichting Niet te Kraken:

Jaarrapport-2014

Jaarrapport-2015

 

De vijf oprichters:
Herman Starink (middenvoor); voorzitter.

Al tientallen jaren supporter en gepassioneerd verzamelaar van alles wat met Go Ahead (Eagles) te maken heeft. Herman is benoemd door het bestuur van D.V.V. Go-Ahead.

Edgar Overmeen (linksachter); bestuurslid commerciële zaken.

Ondernemer, supporter met bovengemiddelde interesse in de historie van de club. Beheert het social media gedeelte en de website van 'Niet te Kraken'. Lid van de businessclub en supportersvereniging. Edgar is benoemd door het bestuur van Go Ahead Eagles.

Edward Rondhuis (rechtsachter); bestuurslid.

Sinds mensenheugenis secretaris en tot voor kort voorzitter van de supportersvereniging Go Ahead Eagles die momenteel meer dan 1100 leden telt. Is elke thuiswedstrijd op de B-side te vinden.

Peter van den Boom (rechtsvoor); secretaris.

Freelance tekstschrijver en eindredacteur met een passie voor goede communicatie; vooral als het om tekst gaat. Schreef voor het GAE-magazine en is actief betrokken bij de website van de SV.

Roel Overmeen (linksvoor); penningmeester.

Gepensioneerd ondernemer. Go-Ahead-supporter en gespecialiseerd in financiële zaken. Lid van de businessclub.