Zo zou het moeten zijn

Categorieën:Blogs
St. Niet te Kraken

We hebben het allemaal kunnen zien. De Leo Halle tribune is niet meer. De tribune maakt plaats voor een nieuwe, grotere, variant.

Eerlijk is eerlijk, het was een foeilelijk ding, die nu plaats maakt voor een veel mooier en groter exemplaar. In de volksmond wordt al gerept over de nieuwe Leo Halle tribune. Maar klopt dat eigenlijk wel? Feitelijk gezien eigenlijk niet. Het is een volledige nieuwe tribune zonder enige kenmerken van de voormalige Leo Halle tribune en bij een nieuwe tribune hoort normaal gesproken een nieuwe naam. De Leo Halle tribune is de tribune zoals deze was, zoals deze destijds, op 25 maart 1986, werd geopend werd door Leo Halle zelf.

De tribune aan de overkant staat bekend als de B-Side. De B-kant. De kant van de Brinkgreverweg. Het ligt voor de hand de nieuwe tribune de V-Side te noemen. De kant van de Vetkampstraat. De straat die onomstotelijk verbonden is aan Go Ahead Eagles.

Hierdoor zal er een andere manier moeten worden gevonden om onze clubicoon Leo Halle te blijven eren. De oplossing is makkelijk gevonden en is al menig maal ter sprake gekomen. Er is n.l. maar één passende manier om dat te doen. Een mooi standbeeld plaatsen voor de hoofdingang. En het aangrenzende supportersplein het Leo Halle-plein noemen. De plek waar het volk bijeenkomt behoort vernoemt te worden naar de grootste volksheld uit de Deventer historie.
Ruim 20 jaar na zijn overlijden en ruim 80 jaar na zijn gloriejaren.

Zo zou het moeten zijn.

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een antwoord

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>