GAE verdient een museum

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Vanaf de oprichting van onze stichting is ons hoofddoel het openen van een museum over de historie van Go-Ahead en Go Ahead Eagles in de Adelaarshorst. Op dit moment hebben wij een museumruimte beschikbaar (achter de fanstore in gebouw Larenstein),  hebben we de volledige historie in beeld en hebben we meer dan voldoende museumwaardig materiaal en prachtige relikwieën uit de clubgeschiedenis verzameld om het museum mee te vullen.

I’M Architecten heeft een indrukwekkend ontwerp gemaakt voor de inrichting van het museum, dat wij nu zo snel mogelijk willen laten realiseren. Hier is echter geld voor nodig. € 30.000 om precies te zijn. Door middel van diverse acties willen wij proberen dit geld bij elkaar te sprokkelen om binnen afzienbare tijd de deuren van het vrij toegankelijke museum te kunnen openen. € 30.000 is een hoop geld, maar als wij met z’n allen een klein steentje bijdragen is dit best te overbruggen.

Hoe kunt u een bijdrage leveren?

Door donateur te worden.

Door een prachtig historisch Niet te Kraken-shirt te kopen

Door een van onze boeken over de historie van Go-Ahead (Eagles) te kopen in onze webshop

Bedrijven kunnen ons steunen door sponsor te worden, hiervoor hebben wij diverse sponsorpakketten. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om eventuele specifieke wensen of ideeën te bespreken om uw bedrijf te binden aan onze stichting of aan het museum.

Laten we er samen voor zorgen dat ons hoofddoel nog dit seizoen werkelijkheid gaat worden. Er zijn maar weinig clubs in Nederland met zo’n prachtige historie. Dit moet getoond kunnen worden. Dat verdient de club en alle fans.

Dus steun ons en laten wij er samen voor zorgen dat het museum snel gerealiseerd kan worden. Het enige wat ons nu nog in de weg staat is € 30.000. Met z’n allen moet dit gaan lukken.

Impressie inrichting museum

Author:
Stichting Niet te Kraken

één Reactie

  1. 31 augustus 2017 at 10:04

    […] de realisatie van een officieel Go Ahead (Eagles)-museum. Wil jij je steentje bijdrage? Dat kan! Klik hier om naar de actiepagina te […]

Geef een antwoord

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>