Go Ahead (Eagles) scoort nu ook in de muziekhitlijsten

Categorieën:Geen categorie, Nieuws
St. Niet te Kraken

Go Ahead (Eagles) scoort nu ook in de muziekhitlijsten

De single ‘Kowet is niet te kraken’ uit 1967 krijgt een nieuwe uitvoering.

Bij de enthousiaste vinyl-verzamelaar (en tevens Eagles-fan) Wilco de Bruin van Variaworld ontstond het idee deze iconische single weer opnieuw uit te brengen. Vinyl is momenteel erg hot en nu de Eagles weer met succes in de Eredivisie spelen is het een moment om het verleden te eren met deze mooie single.

Er zijn slechts 500 met de hand genummerde exemplaren gemaakt, waarvan 250 stuks op rood vinyl en 250 exemplaren op geel vinyl geperst. Het is een eenmalige uitgave, dus op is op.

Komende zaterdag 11 december om 10.30 uur zal de single voor het eerst te koop worden aangeboden door platenwinkel Variaworld in de Kleine Overstraat.

Stichting Niet te Kraken zal de gelimiteerde nummer 1 in ontvangst nemen en daarna aan een oud-speler uit de succesvolle jaren 60 van Go-Ahead een exemplaar overhandigen.

Na de officiële plechtigheid zal deze veel gezochte single voor alle liefhebbers te koop zijn. Wie de single al gereserveerd heeft kan hem dan komen afhalen.

Info en reservering: [email protected]

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>