De totale roodgele historie kent zes competitiewedstrijden die eindigden met dubbele cijfers op het scorebord; vier overwinningen en twee nederlagen. Voor de eerste monsteroverwinning moeten we bijna 100 jaar terug.
Op 15 april 1917 eindigde Go-Ahead-Vitesse in 10-0. Bij rust was het nog 3-0, de doelpunten kwamen van Jan Pijpenbroek (drie), Gerrit van der Waarde, Jaap Nijenhuis, Piet Wessels (allen twee) en Bertus Haes. Een kleine 20 jaar later, op 29 december 1935, versloeg Go-Ahead op eigen veld het Zwolse ZAC met 10-1 (rust: 4-1). Topscorer van de dag was Jan Kolkman met vijf doelpunten. Roelof de Vries en Henny Koopman maakten er elk twee; Jan Halle maakte het tiental vol.
Een nederlaag met dezelfde cijfers (10-1) deed zich voor op 23 april 1961 bij Heerenveen. Go-Ahead speelde toen in de Eerste Divisie. Over deze wedstrijd zijn bij ons geen verdere gegevens bekend. De hoogste score uit zijn geschiedenis bereikte Go-Ahead op 7 oktober 1962. Roda JC kreeg in Deventer klop met liefst 11-1; Wim Bleijenberg scoorde viermaal, Gerrit Niehaus en Gerard Wüstefeld beide drie keer en Theo van Doorneveld één keer. Go-Ahead speelde toen nog steeds in de Eerste Divisie, maar zou dat seizoen promoveren naar de Eredivisie. De ruststand was 4-0, de Kerkraadse eretreffer verscheen pas bij de dubbele cijfers (10-0) op het scorebord.
In de periode na 1971 lieten de roodgelen, onder de naam GA Eagles, dus twee keer dubbele cijfers op het scorebord verschijnen. De eerste keer was dat op 13 oktober 1973, toen de Deventenaren in Eindhoven met 10-0 onderuit gingen bij PSV. Dat was volgens alle verslagen niet eens omdat ze zelf zo slecht speelden, maar vooral vanwege het fantastische spel van het in topvorm verkerende PSV. Na 27 minuten stond er al 6-0 op het scorebord, wat het overigens tot aan de rust ook zou blijven. Vier van de tien goals kwamen van Willy van der Kuijlen (nog steeds Eredivisietopscorer aller tijden). Willy en René van de Kerkhof (die zomer overgekomen van FC Twente) maakten er, zoals het tweelingbroers betaamt, keurig allebei twee. Ook Harry Lubse trof twee keer doel. De onfortuinlijke keeper die tien goals doorliet was Hennie Spijkerman, tegenwoordig assistent van Frank de Boer bij Ajax. Naar eigen zeggen (en naar de mening van vele anderen) was hij niet schuldig aan de tegentreffers, alleen de 6-0 van Lubse was misschien niet onhoudbaar geweest. Opmerkelijk is dat Spijkerman in Voetbal International nog een 8 als waardering kreeg. Ook André van der Ley en Bert van Marwijk kregen een 8 voor hun spel, slechts één Eagle (Henk Warnas) kreeg een onvoldoende. GA Eagles-trainer Jan Notermans erkende na afloop de suprematie van de opponent volmondig. Hij rekende het na de afstraffing tot zijn belangrijkste taak het moreel van zijn ploeg weer snel op te vijzelen. Dat lukte redelijk. Een week later speelde GA Eagles in eigen huis met 2-2 gelijk tegen het dat seizoen sterke FC Amsterdam. Nieuwe dubbele cijfers, nu aan de goede kant van het scorebord, lieten bijna 30 jaar op zich wachten.
Op 23 mei 2003, in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, won GA Eagles met 10-0 van Cambuur Leeuwarden. Zonder Demy de Zeeuw, Niels Wellenberg (beide geblesseerd) en Martijn Kuiper (geschorst) stond de ploeg al binnen een kwartier op 3-0 door Ugur Yildirim (tweemaal) en tussendoor Bram Marbus. Peter van Putten en opnieuw Yildirim zorgden voor een 5-0 ruststand. Die score werd in de tweede helft verdubbeld. Yildirim voegde nog drie goals aan zijn totaal toe, Dick Kooijman en Niki Leferink maakten de tien vol. Slechts 2800 toeschouwers waren getuige van deze toch legendarische avond. Met zijn zes doelpunten, waarvan drie uit een vrije trap, evenaarde Ugur Yildirim het Eerste Divisie-record van Jerry Taihuttu, die als enige in 1997 namens TOP Oss ooit zes keer had gescoord op het tweede niveau. In de Eredivisie is het trouwens geen record. Feijenoorder Henk Schouten scoorde op 2 april 1956 negen keer tegen De Volewijckers (11-4). Ook o.a. Marco van Basten en Johan Cruijff scoorden ooit zes keer in één duel. De Cambuur-doelman die in Deventer tien keer moest ‘vissen’ was Frans Koornberg, die nota bene zijn debuut maakte voor de Friezen. Vervelend voor hem was dat het ook zijn enige wedstrijd voor Cambuur zou blijven. Opmerkelijk was verder dat liefs zes Eagles het ‘elftal van de week’ van Voetbal International haalden.
