Niet te Kraken brengt boek uit

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Vanaf 29 september ligt er een nieuw Kowet-boek in de schappen. Een boek dat boordevol roodgele voetbalhistorie staat. Schitterende historische verhalen, nog onbekende wetenswaardigheden en nooit eerder gepubliceerde foto's. Kortom een echt collector's item en een must voor iedereen met een roodgeel hart of interesse in voetbalhistorie.

Het boek is geschreven door de stichting Niet te Kraken en is schitterend en kleurrijk vormgegeven door Pieter Ellens van Allison grafische vormgeving. Een van de hoofdverhalen in het boek gaat over 'de moeder aller wedstrijden'. Go-Ahead - Celtic. De wedstrijd die op 29 september van dit jaar precies 50 jaar geleden gespeeld werd. Wij spraken met de hoofdrolspelers, zowel in Deventer als in Glasgow. Wij doken diep in de archieven en ontdekten prachtige voorvallen, en uniek beeldmateriaal, waardoor de mythe rondom deze wedstrijd alleen nog maar zal gaan toenemen. 

Verder vertellen wij u in het boek tientallen verhalen over gedenkwaardige momenten, waarmee wij u door de historie van Go-Ahead en Go Ahead Eagles loodsen. Van 1902 tot heden.

Het boek sluit af met een indrukwekkende hommage aan de hoofdtribune in de vorm van een fotoverslag. Van houten tribune in 1920 tot de prachtig vernieuwde versie die er vanaf dit seizoen staat.

Bestelinformatie

Wij bieden u de mogelijkheid om het boek (152 pagina’s) nu al te reserveren, zodat u verzekerd bent van één of meerdere exemplaren. Gezien de beperkte oplage van 500 stuks is dit zeker aan te raden. U krijgt het boek dan direct na 29 september thuisbezorgd. De opbrengst van het boek komt geheel ten goede aan de Stichting Niet te Kraken. De stichting die zich inzet voor het beheren en  exploiteren van de rijke historie van Go-Ahead en Go Ahead Eagles.

Het boek kost € 15,00. Donateurs van de stichting Niet te Kraken betalen slechts € 10,00. Wie nu voor € 10,00 donateur wordt profiteert meteen van de korting op het boek.

 Ga daarom nu naar www.niettekraken.nl/boek en bestel het boek, zodat u verzekerd bent van een exemplaar.

 

The making of....

The making of....

 

Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>