Niet te Kraken op officiele Celtic website

Categorieën:Nieuws
St. Niet te Kraken

Sinds vrijdag beschikt ook Celtic FC over het Niet te Kraken-boek, waarin uitgebreid aandacht is voor het Europa Cup-tweeluik van Go-Ahead tegen Celtic van 50 jaar geleden. De gerenommeerde Celtic-historicus en clubwatcher Pat Woods overhandigde een exemplaar van het boek aan Celtics Chief Executive, Peter Lawwell. Dat gebeurde op een prachtige locatie, in het Celtic-clubmuseum, met op de achtergrond alle trofeeën uit de rijke geschiedenis van de Schotse grootmacht.

Pat Woods (rechts op de foto), die enkele boeken over Celtic op zijn naam heeft staan, heeft ons veel interessante informatie geleverd over de wedstrijden tegen Go-Ahead. Dit gaf ons een unieke inkijk op de duels vanuit Schots oogpunt. Als dank stuurden wij Woods, en via hem ook Celtic, een exemplaar van ons boek.

Celtic FC toont trots het Niet te Kraken-boek op hun officiële website. Dat gaat gepaard met een uitgebreid artikel over de beide wedstrijden, waarin zelfs het Europese avontuur van GA Eagles van dit jaar tegen Ferencváros wordt meegenomen.

Klik hier voor het artikel op de Celtic website.

Het boek is online te bestellen via onze website en ligt in de schappen bij nagenoeg alle Deventer boekwinkels.

cetlic-NTK

De gerenommeerde Celtic-historicus en clubwatcher Pat Woods overhandigde een exemplaar van het boek aan Celtics Chief Executive, Peter Lawwell. Foto: Jamie Fox.gesigneerdboek

Het door de auteurs (Herman Starink en Edgar Overmeen) gesigneerde Niet te Kraken-boek dat nu in handen is van Celtic FC.


Author:
Stichting Niet te Kraken

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>